Full Bosom natuurlijke verzorging en onderhoud voor uw borsten

Gebruik Volle Boezem 6 maanden

Wij adviseren u Volle Boezem gedurende 6 maanden te gebruiken. U dient dan dagelijks 2 tabletten in te nemen met voldoende water. U kunt de tabletten op ieder moment innemen. U kunt ervoor kiezen 2 keer per dag 1 tablet te gebruiken of 1 keer per dag 2 tabletten.

-

Als u na 6 maanden het gewenste resultaat heeft bereikt kun u stoppen met het gebruik van Volle Boezem. Wanneer u op een bepaald moment merkt dat het resultaat achteruitgaat kunt u het product weer opnieuw gebruiken. Ook kunt u onze algemene tips gebruiken voor het verzorgen en onderhouden van uw borsten.

Voor wie is Volle Boezem geschikt?

Volle Boezem is geschikt voor volwassen vrouwen met een leeftijd boven de 18 jaar. Het is geschikt voor vrouwen die onder invloed van leeftijd of zwangerschap ontevreden zijn geworden over het uiterlijk van hun borsten. Ook is het product geschikt voor mensen die zonder een van deze redenen ontevreden zijn over het uiterlijk van hun borsten.

Onderhoud en verzorging van uw borsten

Wij adviseren u de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Houdt het product buiten bereik van kinderen. Volle Boezem is een voedingssupplement en dient als aanvulling op een gezonde en gevarieerde voeding. Het is dus geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Volle Boezem is niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn, zwanger willen worden of borstvoeding geven. Raadpleeg bij twijfel over het gebruik van Volle Boezem altijd eerst uw arts.

100% natuurlijke ingrediënten

Volle Boezem bestaat uit een unieke combinatie van 100% uit natuurlijke ingrediënten. Er zijn geen negatieve bijwerkingen van het product bekend en er zit geen limiet aan de gebruiksduur van het product. Hiernaast vindt u een overzicht van deze ingrediënten en de hoeveelheid waarin deze voorkomen in een tablet Volle Boezem.


Natuurlijk ingrediënt: Fenusterol
Fenusterol stimuleert natuurlijke borstvergroting. Fenusterol heeft een tweevoudige werking op de borsten. Fenusterol stimuleert de aanmaak van oestrogeen. Een hoge concentratie oestrogeen stimuleert natuurlijke borstvergroting. Ook heeft Fenusterol een werking op de melkklieren van de borsten. Het stimuleert de ontwikkeling van de melkklieren, wat ook natuurlijke borstvergroting tot gevolg heeft.


Natuurlijk ingrediënt: Chaste Tree
Het natuurlijke ingrediënt Chaste Tree heeft een positieve werking op de afgifte van prolactine. Prolactine heeft een stimulerende werking op de ontwikkeling van en de bloedtoevoer naar de melkklieren van de borsten. Dit proces zorgt voor vollere en stevigere borsten.


Natuurlijk ingrediënt: Soy Isoflavones
Soy isoflavones hebben een stimulerende werking en verstevigende werking op de borstklieren en het bindweefsel van de borsten.


Natuurlijk ingrediënt: Avena Sativa
Het natuurlijke ingrediënt Avena Sativa stimuleert een goede hormoonbalans. Een goede hormoonbalans met daarbij voldoende oestrogeen stimuleert een natuurlijke borstvergroting door groei van het borstweefsel.