Full Bosom natuurlijke verzorging en onderhoud voor uw borsten

Meest gestelde vragen over het product Full Bosom

Heeft u vragen over Full Bosom? En staat uw vraag niet op deze pagina? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoelang kan ik Full Bosom gebruiken?

U kunt Full Bosom in principe zo lang gebruiken als u wilt. Het is niet schadelijk voor u als u het product een langere tijd achter elkaar gebruikt. Wij adviseren u het product 6 maanden achter elkaar te gebruiken voor een goed resultaat. Daarna kunt u stoppen met het gebruik en Full Bosom eventueel op een later moment weer opnieuw gebruiken.

Is Full Bosom voor iedereen?

Full Bosom is een product speciaal voor volwassen vrouwen met een leeftijd boven de 18 jaar. Wij adviseren u het product niet te gebruiken als u niet in deze categorie valt. Houdt het product buiten het bereik van kinderen. Als u twijfelt over gebruik van het product raadpleeg dan uw arts.

Wanneer moet ik Full Bosom innemen?

U dient 2 keer per dag een tablet in te nemen met voldoende water. U kunt dit ieder moment van de dag doen. U kunt er zelf voor kiezen om in 1 keer 2 tabletten in te nemen of 2 keer per dag 1 tablet in te nemen.

Geeft Full Bosom negatieve bijwerkingen?

Nee Full Bosom geeft geen negatieve bijwerkingen. De ingrediënten in Full Bosom zijn 100% natuurlijk. Het gebruik van Full Bosom is veilig en verantwoord.

Hoeveel tabletten mag ik per dag gebruiken?

Wij adviseren u 2 tabletten per dag te gebruiken voor het beste resultaat. Wij raden u aan de aanbevolen dosering niet te overschrijden.

Hoelang kan ik de tabletten bewaren?

Op de verpakking van Full Bosom staat de uiterste houdbaarheidsdatum van het product. Fabrikanten zijn verplicht dit te vermelden. Wanneer de pot geopend is heeft dit geen effect op de kwaliteit van het product.

Is Full Bosom verslavend?

Full Bosom is niet verslavend. Er is geen enkele stof aan Full Bosom toegevoegd die verslavend werkt.

Hoe kan ik Full Bosom bestellen?

U kunt Full Bosom gemakkelijk via de website op de bestelpagina bestellen. Wanneer u voor 16:00 bestelt, heeft u het product morgen al in huis.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Op de website vindt u op de bestelpagina verschillende betaalmethoden. Zo kunt u betalen via iDEAL, creditcard en overmaken per bank. Voor onze klanten uit België bieden wij de volgende betaalmogelijkheden aan: overmaken op ons rekeningnummer, creditcard, maestro en Mr. Cash/Bankcontact.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bestelt u voor 16:00 uur en heeft u betaald met iDEAL of Creditcard dan streven wij ernaar uw bestelling nog diezelfde (werk)dag te versturen. Voor de levering zijn wij afhankelijk van PostNL. Levering in Nederland geschied meestal de dag na verzending door ons, in België 2 dagen na verzending door ons, en in andere landen kan dit langer duren.